Borucs superdans – Bendtner blir till Lord

Författare:
Uppdaterad: 16 mars, 2015

Ni får inte missa Artur Borucs sensuella träningsdans. Absolut aldrig i livet. Se den, och se den igen. Och igen. Fråga inte varför den finns eller vad som händer – bara njut.

boruc dans
Bild: Betsafe polska/Youtube

 

Andas.

:::

 

Danska magasinet SE Og HØR har köpt 30 kvadratmeter land i västra Skottland. Varför gör ett magasin det, kan man då undra? Jo, man kan göra det för att landets största fotbollsspelare stjärna  Instagram-freak ska få titulera sig som ”Lord”, för det är just Lord som han kallas av samtliga galna fans som bland annat kommenterar med det ordet på samtliga av hans Instagram-bilder. Titta själv.

Landet ägs helt enkelt i Bendtners namn, det gör honom till en lord. Elisa Lykke, Bendtners PR-agent, kommenterar uppgifterna:

“We have seen it, and Nicklas think it’s a fun gimmick. We have asked to be sent a receipt and we are pleased that it supports a nature conservation area.”

Så simpelt, så genialiskt. När media och fotbollsspelare samarbetar, det är då magin uppstår.

:::

 

Lionel Messi och Cristiano Ronaldo. Visst osar det pengar över de namnen? Kombinera de båda namnen och vi kommer upp i en lönesumma av makalösa 31 miljoner euro.

Nu kommer det uppgifter om att deras kombinerade lönesumma blir slagen av en enda person. Judge Judy står med sitt nya kontrakt på enastående 32 miljoner euro. Det är uppgifter som oroar en, samtidigt som det är lite skoj att de båda herrarna kan se sig slagna.

”Judge Judy?” undrar någon? Ni känner nog igen henne. Det här klippet snodde jag av någon på Twitter och det är lätt att först hur hon är värd sina pengar –  hon lyckas trots allt hålla sig för skratt.

:::

 

Det här en ruskigt bra straffläggning. Den är naturligtvis inte verklig men den är exalterande. Det brukar bli så om målvakten räddar fem gånger i rad med ansiktet.

:::

 

PSG stod för en komplett prestation när de kryssade mot Chelsea senast och därmed tog sig vidare i den finaste turneringen. De vann även kampen om tåget. PSG-fansen valde att ge Chelsea-laget och Terry-spelaren en pik tillbaka efter tågincidenten som läckte ut i medier där en mörkhyad man inte fick komma på ett tåg med Chelsea-fans.

You can not, you can not, you can not

Ici c’est Paris. Paris! Paris! Paris!

:::

 

Folk tenderar att glömma bort hur vänner, barn och respektive faktiskt kan påverka fotbollsspelares liv och sedermera spelarens framtid i den nuvarande klubben. Barn som inte kan språket i ett land och en fru som hatar kulturen i ett annat kan i värsta fall avgöra en spelares klubbval.

Det har ryktats mycket om David De Geas framtid i Man United. Med all rätt – De Gea är tillsammans med Manuel Neuer världens hetaste målvakt. De Geas respektive Edurne Garcia, snart i Eurovision song contest-rutan för Spanien, har berättat för spansk press att Manchester är “fulare en baksidan av en kyl”.

“I’d been told Manchester is uglier than the back of a fridge.  It’s not very nice, that’s for sure – you have to hunt out specific places, the nicer places.

But even then Spain is nicer. The reason I like it is because David’s there. With him being there, everything looks wonderful.”

Titta nu där hemma. Övergången verkar klar.

:::

 

Salomon Kalou i Hertha Berlin blev innan matchen mot Schalke ombedd att hugga till sig en bit av Berlinmuren av en tv-kanal. Det skulle bli en bra metafor för att Kalou sedan skulle hugga sönder Schalke. Metaforen är tveksam – Kalous faktiska handling miserabel.

Han är nu stämd av tysk domstol på 7 100 euro. Helt rätt.

:::

 

Ska man lura anfallare som målvakt så ska man göra det precis så här: en megachipp och sedan en köttig glidtackling.

:::

 

Ni vet, frustrationen när ditt lag jagar kvittering och motståndaren håller boll vid hörnflaggan. Charltons Tony Watt och Jordan Cousins visade upp makalös hålla boll-spel i matchen mot Nottingham Forest.  Nästan två och en halv minut SCHLUPP – borta!

:::

 

 

Sean Dyche – Burnleys charmige manager – skiner upp som en sol när en journalist råkar nämna Burnley och ”titelfight” i samma veva.

:::

 

VAR ÄR SEB LARSSON!?

Det undrade de flesta utav tv-tittarna och åskådarna när Larsson saknades på plan är den andra halvleken skulle blåsas i gång i Sunderlands fiaskomatch mot Aston Villa.

:::

 

Slutligen: Baris försvarare Stefano Sabelli firar helgens mål genom att visa upp mjukisdjuret Greta Gris.

Det tog ett tag att finna namnet på grisen…