Månadsuppdatering: April

Författare:
Uppdaterad: 5 april, 2014

Dags för The Beauty of Footballs månadsuppdatering där vi förser er läsare med en uppdatering om vad som händer kring sidan samtidigt som vi bjuder på föregående månads mest lästa inlägg.

Instagram
Nu finns vi även på Instagram. På vårt Instagram-konto kommer vi bjuda på de roligaste bilderna från fotbollsvärlden. Kontot kommer till stor del vara inspirerat av det som i dag publiceras på Humorbloggen men kommer även bjuda på andra humoristiska inslag. Om ni har förslag på roliga fotbollsbilder så dela gärna med er av dessa till oss via vår Facebook-sida eller Twitter.

Nya skribenter
Det var ett tag sedan senast men nu är vi igång med att värva fler skribenter till sidan igen. Därför kan vi stolt presentera vår dubbelvärvning i form av Robert Rosén och Anton Unosson. Om ni inte redan har gjort det så gå in och läs deras första texter. Fler skribenter är på ingång och om du också vill vara med i vår nysatsning så visa upp ditt intresse genom att maila till oss på info@beautyfootball.se.

Månadens inlägg
Samtidigt som nya skribenter är på väg in så fortsätter våra nuvarande skribenter att leverera lika bra texter som vanligt. Monirs text om Bayern Münchens gamla president Uli Höeness blev mars månads mest lästa inlägg och dessutom det näst mest lästa inlägget under år 2014. Monir publicerade första månades mest lästa inlägg, han var sedan först med att ha publicerat två stycken inlägg som blivit månades inlägg och nu är han ensam med att ha fyra stycken publicerade inlägg som blivit månades mest lästa.

Joakim placerar sig på listan med tre av hans inlägg från Humorbloggen som alltid är lika populära.

– I mitten av listan placerar sig Marcus med två av sina inlägg och det är roligt att se att Marcus har börjat komma tillbaka igen efter att han legat lite lågt med sitt skrivande under en period.

– Strax därefter placerar sig vårt nyförvärv Anton i en text där han går igenom Premier Leagues TV-avtal.

– Längre ner på listan finner vi Soroushs båda inlägg om El Clásico, en match som alltid väcker stort intresse.

 

Mars 2014 – Tio mest lästa inlägg:

  1. Höeness är inte djävulen
  2. The Beauty of Football värvar dubbelt
  3. Bendtner äter yoghurt – Zlatan tar över Twitter
  4. Toure tacklar Wenger – Valencia tar en fin selfie
  5. May Mahlangu – identiteten matchar inte imagen
  6. Television rules the nation
  7. Min vädjan till domarkåren: Lär er ”syna bluffen”
  8. Uppladdningen inför El Clásico
  9. El Clásico – Tränarnas kamp
  10. Papperskassar för lön – Neville har en ny beundrare

 

Alla månaders mest lästa inlägg:

2013