Månadsuppdatering: Februari

Författare:
Uppdaterad: 10 februari, 2014

Februaris månadsuppdatering är något försenad på grund av att vi har haft problem med tekniken. Nu är det i alla fall uppe och vi kommer att som vanligt ge er läsare en uppdatering i vad som händer kring sidan samt bjuda på föregående månads mest lästa inlägg.

Tävling
I slutet på december och i början av januari så anordnades vår första tävling på Facebook. Läs mer här om vinnaren av tävlingen som är ungdomstränare i GAIS och som valde att köpa en Lazio-tröja för sitt presentkort.

Radio
Tshabalala Radio är tillbaka efter juluppehållet. Om ni har missat att lyssna på det senaste avsnittet så kommer det upp här inom kort.

Partners
Vårt samarbete med Supporterprylar.se i vår Facebook-tävling gav positiv respons från våra läsare. Vi har även utvecklat vårt samarbete med Betting Masters ytterligare genom att kunna erbjuda er läsare en veckas speltips från deras sida som har varit väldigt framgångsrik under vintern.

Månadens inlägg

Januari månads mest lästa inlägg blev ett omdebatterat sådant. Det är roligt att se sådant engagemang hos våra läsare och vi vill alltid höra era åsikter kring vad ni tycker om saker och ting. Inlägget handlade om Cristiano Ronaldo som vann guldbollen och Soroush Hasanpour är skribenten bakom inlägget som belyser vilka avgörande faktorer utanför fotbollsplanen som legat till grund för att portugisen slutligen kunde titulera sig som världens bästa fotbollsspelare år 2013.

 

Januaris tio mest lästa inlägg:

  1. Cristiano Ronaldo – Guldpojkens väg till Ballon d´Or
  2. Andersons tatuering – Liverpools munkar
  3. Halvtidsvila – Sammanfattning av hösten i La Liga
  4. Mer än bara en man, Eusébio är en legend
  5. Ferguson är tillbaka – Ribery rasar
  6. Hårförändring, gyttjebad och smutsiga gaturåttor
  7. Sir Alex gunstling ska rädda Cardiff
  8. Juan Mata är Uniteds drömvärvning
  9. Tottenham – en skinande eller falnande fasad?
  10. Rangels nya bil – Huddlestones dyra hår

 

Alla månaders mest lästa inlägg:

2013