Månadsuppdatering: Maj

Författare:
Uppdaterad: 3 maj, 2014

Dags för The Beauty of Footballs månadsuppdatering där vi förser er läsare med en uppdatering om vad som händer kring sidan samtidigt som vi bjuder på föregående månads mest lästa inlägg.

Tävling
Premier League närmar sig sitt slut och det gör även vår tävling i Fantasy Premier League. Se ställningen här inför den sista omgången här.

Nya skribenter
Förra månaden presenterade vi Robert Rosén och Anton Unosson som våra nya skribenter inom engelsk fotboll. Denna månaden var det dags att presentera Emil Svensson, vår nya skribent inom italiensk fotboll. Om ni inte redan har gjort det så gå in och läs deras första texter. Om du också älskar fotboll och har talang för att skriva så visa upp ditt intresse genom att maila till oss på info@beautyfootball.se.

Månadens inlägg
Joakim publicerade månadens mest lästa inlägg och han placerar sig därmed strax bakom Monir när det till flest inlägg som blivit månadens mest lästa. Om ni inte redan har gjort det så rekommenderas ni att läsa hans specialinlägg om tidernas bästa fotbollsnamn. I övrigt domineras listan av texter om den engelska samt spanska fotbollen skrivna av Anton, Robert och Soroush.

 

April 2014 – Tio mest lästa inlägg:

  1. Wolfgang Wolf presenterar: Tidernas bästa fotbollsnamn
  2. Värvning: Skribent med fokus på italiensk fotboll
  3. Andrea Pirlos citat – Gareth Bale pratar med boll
  4. Klassiska lag på väg upp
  5. Den spanska glömskan
  6. Liverpools stora chans
  7. Återvändsgränden i Newcastle
  8. Stora problem i lilla Katalonien
  9. Dubbelmötet som avgör Chelseas säsong
  10. Tito Vilanova – Den kortvariga drömmen

 

Alla månaders mest lästa inlägg:

2013

2014