Månadsuppdatering: Mars

Författare:
Uppdaterad: 8 mars, 2014

Dags för The Beauty of Footballs månadsuppdatering där vi förser er läsare med en uppdatering om vad som händer kring sidan samtidigt som vi bjuder er på föregående månads mest lästa inlägg.

Radio
Tshabalala Radio är tillbaka och för er som missat våra senaste avsnitt kan lyssna på dem här.

Partners
Beslut har tagits om att vårt samarbete med Betting Masters även kommer löpa på under mars månad. Det är ett erbjudande till er läsare där ni får en chans att vinna lite pengar, få en veckas speltips från bettingmasters.se och samtidigt vara med och stötta beautyfotball.se.

Månadens inlägg

Under februari så var det första månaden någonsin som ett nyhetsinlägg blev månadens mest lästa inlägg. Det är roligt att se att våra läsare gillar att läsa om våra tävlingar och vi hoppas att ännu fler vill vara med i våra kommande tävlingar framöver.

Det mest lästa inlägget från våra skribenter var ett kombinerat inlägg av Johan Fredriksson och Monir Loudiyi som gjorde en djupdykning kring Manchester Uniteds fiasko i Grekland. Ett annat uppskattat inslag är ”Talangfabriken” där Monir Loudiyi presenterar några av de hetaste tyska talangerna som du kanske inte kände till sedan innan. Vår skribent Soroush Hasanpour placerade sig även på ett flertal platser i listan med sina inlägg kring den spanska och italienska fotbollen.

 

Februaris tio mest lästa inlägg:

  1. Vinnaren av vår första Facebook-tävling
  2. Djupdykning: Olympiakos – Manchester United
  3. Erbjudande: En veckas speltips från Betting Masters
  4. Talangfabriken: Timo Werner
  5. Talangfabriken: Max Meyer
  6. Atlético de Madrid – När lillebror växte upp
  7. Felix Magath bjöd på kaffe och kaka
  8. Styrkebesked från Roma och Milans oundvikliga nedgång
  9. Lärdomar från första omgången åttondelsfinaler i Champions League
  10. Stora möten i stor turnering

 

Alla månaders mest lästa inlägg:

2013