The Beauty of Football värvar dubbelt

Författare:
Uppdaterad: 26 mars, 2014

Robert och AntonDet var ett tag sedan senast men nu är vi igång med att värva fler skribenter till sidan igen. Därför kan vi stolt presentera vår dubbelvärvning i form av Robert Rosén och Anton Unosson. 

Robert Rosén (Vänster i bild)
Robert är endast 19 år gammal men trots sin ringa ålder så kan han titulera sig näst bäst i Sverige på Fotbollskunskap efter att ha deltagit i SM-tävlingen med 25 000 deltagare. Det är få fotbollshändelser i världen som går Robert obemärkt förbi vilket gör att han till en mångsidig och kunnig skribent. Han blandar allt från att skriva om fotbollen i Australien till att skriva om mer välkända ligor i Europa. Läs mer om Robert här.

Anton Unosson (Höger i bild)
Anton är fyra år äldre än Robert och hans långa, genuina intresse för fotbollen har gjort att han har en god förståelse för fotbollens roll i samhället. Förutom det speltaktiska finns det andra parametrar som spelar en betydande roll för sporten och han lyfter gärna fram mer än bara resultaten på planen i sina texter. Läs mer om Anton här.

***

Bonus: Se Roberts deltagande i SM-finalen i fotbollskunskap som sändes i TV4 här. Klicka er fram till 16:30 in i klippet för att se presentationen av Robert följt av hans seger i semifinal nummer 2.

***

Vi satsar på att värva många nya skribenter under våren inför vår nysatsning. Om du är intresserad att bli en av oss så tveka inte att visa upp ditt intresse till oss genom att maila in till info@beautyfootball.se.

Foto: Privat